EXPO GAMMA - dé referentie in verkoop van vitrinekasten en displays

Sinds 1992 ontwerpt, produceert, verhuurt en verkoopt Expo Gamma een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige vitrinekasten, etalagekasten, displays, balies en ander meubilair voor diverse toepassingen. Een smetteloze kwaliteit, onberispelijke service en stipte leveringen maakten dat we op korte tijd dé referentie werden in de branche.

Naast de vele standaarduitvoeringen van vitrinekasten, balies, displays, folderrekken en berichtenborden, maken wij ook vitrinekasten en displays op maat, geheel volgens uw ontwerp (niet alleen in aluminium maar ook in hout, ijzer, enz ...)
Meer uitleg hieromtrent vindt u in de sectie maatwerk.

U wenst een offerte voor maatwerk? Laat ons uw wensen kennen via het offerteformulier of u neemt contact op met onze firma en u ontvangt van ons, geheel gratis en vrijblijvend, een prijsberekening.

U wordt graag op de hoogte gehouden van onze nieuwigheden? Klik dan hier.

Telefonisch bestellenOnline bestellenVeilig verpakt voor transport
Stipte leveringVervoer van meubilairLevering in BelgiŽ en Nederland

Kleuren en materialen voor vitrinekasten, displays, balies,... :

Het Expo Gamma assortiment displays, toonkasten, vitrinekasten, balies enz. is in diverse uitvoeringen leverbaar. Naast de vele standaarduitvoeringen werken wij ook volledig naar uw wensen.

Onze vitrinekasten en displays zijn meestal opgebouwd met aluminium profielen. Onze profielen zijn standaard verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • zwart geanodiseerd
  • wit gemoffeld
  • matte alu kleur geanodiseerd

Buiten deze standaardkleuren kunnen de profielen ook gemoffeld worden in iedere kleur volgens de RAL normen. Expo Gamma artikelen worden compleet gemonteerd.

Het houtwerk is eveneens verkrijgbaar in een aantal standaardkleuren en andere kleuren en designs, naar gelang de beschikbaarheid.

Kleuren plafond, bodem en/of wanden voor vitrinekasten, displays, balies,... :

WIT
OPAAL
ZEBRANO
GRIJS
BEUK
Andere kleuren en designs mogelijk.
ZWART
WENGE

PROFIELKLEUREN voor vitrinekasten, displays, balies,... :

WIT
Andere kleuren en designs mogelijk.
ALUMINIUM
ZWART